CREAT SA CREEZE

Arta si Confort

Experiența acumulată în peste 25 de ani de activitate a echipei, ne inspiră constant să creăm artă pentru desăvârșirea confortului.
Lansat în piață din România în anul 2017, brandul Chester Time a început îndrăzneț și s-a dezvoltat rapid, luând amploare în preferințele clienților și partenerilor în materie de mobilă tapițată.

Confortul excepțional al creațiilor noastre este asigurat de combinația dintre design-ul modern, cu cel tradițional și note de înspirație clasică, împreună cu materiale de tapițerie inovative de înaltă calitate. Maestria și talentul artizanilor noștri reușește să înfăptuiască întotdeauna artă dintr-o piesă obișnuită de mobilier.

Mobila tapițată oferită de Chester Time deține toate atuurile necesare pentru a deveni o extensie a stilului și personalității consumatorului și urmărește satisfacerea deopotrivă a necesităților și dorințelor acestuia, atât din punct de vedere practic, cât și estetic.

Punând laolaltă funcționalitatea și design-ul, punem în prim plan importanța confortului prin stofe și piei exclusive, extrem de plăcute la atingere și respirabile, iar forma compactă și dimensiunile optimizate ale produselor noastre, oferă posibilitatea amplasării acestora în orice fel de încăpere.
Folosim materie primă de cea mai bună calitate și încercăm mereu să ne autodepășim în crearea celor mai practice și impresionante colecții pentru medii diverse.

Modelele noastre de mare succes, modernizate, precum nemuritorul Chester Field, creativitatea latină sau linii rectangulare ori curbe victoriene, impresionează prin atributele acestora și sunt menite să completeze și să innobileze într-o notă elegantă întregul ambient.